Un veí de Cercs assegura que la banana no és l’única fruita de l’amor.

BANANA
La banana ja no és la única fruita de l’amor.

Alfred Argilaguet, un veí de Cercs de 45 anys que en porta més de 25 treballant a Tenerife, assegura que la famosa cançó de Michael Chacón, “La Banana”, menteix quan assegura que “El unico fruto del amor és la banana, és la banana.”

Chacón podria haver rebut una important quantitat de diners provinent de productors de bananes l’any 1999, perquè la lletra de la canço repetís durant els 3 minuts i 22 segons que dura que “el único fruto del amor es la banana”. Tot i així, una mentida repetida mil vegades, no es transforma per art de màgia en una veritat. Ara, l’experiència d’aquest humil operari de processament de plàtans i bananes, posa al descobert la maquiavèl·lica estratagema d’aquesta cruel indústria.

Argilaguet, treballa adreçant plàtans i bananes amb el cul, ja que segons ha explicat ell mateix: “Aquí Tenerife els plàtans són més bons, però també venen torts… ” Assegura que en 25 anys treballant amb aquesta fruita: “Alguna vegada sí que he sentit la banana molt dintre meu. Però de forma literal. D’amor res de res tu…”

Milers i milers d’amants de les albergínies, els cogombres i els carabassons, han celebrat amb alegria la notícia, que ajudarà a trencar l’estigma que durant anys han arrossegat aquestes pobres fruites.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *