Un virus ataca la redacció de Berguedà Online

VIRUS
Retrat robot del Virus que ha posat de potes enlaire Berguedà Online.

Els lectors de Berguedà Online han vist com aquesta setmana disminuïa de manera dràstica l’activitat al popular portal humorístic. El causant de la situació ha estat un virus maligne, que va començar afectant als redactors, impedint-los portar a terme la seva habitual tasca, i va acabar per portar a tota la redacció a les portes de la follia.

David Cols, redactor en cap de Berguedà Online ha explicat que “ha estat una setmana horrible. Al principi vam pensar que es tractava d’un virus del grip normal i corrent, però llavors ens vam adonar de que es tractava de quelcom més greu quan va començar a afectar també als ordinadors. La pantalla del PC es va començar a omplir de finestres plenes de mocs, i a mi se m’obrien finestres amb pornografia al front. O potser era al revés, ara no ho recordo amb seguretat… En qualsevol cas, un drama, escolti…”

Però els efectes del devastador virus no acaben aquí. Cols ha explicat que “tota la redacció s’ha vist afectada, i a partir del tercer dia, tots els electrodomèstics van embogir. La rentadora torrava pa, la tele planxava roba, i mentrestant al microones feien de manera continuada les 10 temporades de Falcon Crest un cop rere l’altre… Ens hem vist immersos en el mes absolut caos. Mica en mica tot ha anat tornant a la normalitat, i esperem poder reprendre l’activitat habitual a partir de dilluns. Aprofito per a demanar disculpes per les molèsties ocasionades als nostres lectors.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *