Una aplicació per a mòbils permetrà saber si el tabaler està fent caca

Una aplicació mòbil permetrà saber que està fent el Tabaler en cada moment durant el passacarrers. L’app s’ha fet a proposta del Patronat i permetrà fer un seguiment a temps real de l’activitat de l’icònic personatge.

La regidora de Patum, Mònica Garcia, ha presentat l’aplicació aquest dimarts en una roda de premsa a la plaça de Santa Magdalena de Berga: gràcies a la geolocalització, l’aplicació ens explicarà en temps real que fa el Tabaler. “El tabaler està tocant el tabal amb les masses, el tabaler s’està posant morat de barreja, el tabaler està fent caca a Cal Negre…” També ens permetrà saber l’estat físic i mental del tabaler. Gràcies a un pulsòmetre que li controlarà les constants vitals, l’aplicació ens informarà amb missatges com “sembla que està animat”, “comença a estar cansadot” o cap al final de la nit “el Tabaler està fet merda”.

L’aplicació dóna informació instantània sobre la ubicació de la festa, però també permetrà al consistori llançar notificacions i avisos urgents a la població: _D’aquesta manera reforcem la campanya Patumaigua, ja que a partir de les 00:30, cada mitja hora llançarem un avís recordant a la població que “ja vas prou torrat, no beguis més barreja que demà no t’aguantaràs ni els pets.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *