Una banda de jubilats arma un sagramental a la piscina de Berga

JUBILATS-GUERRA
Un membre dels “Latin Tossalet Iaios”

L’equip de govern de l’Ajuntament de Berga ha decidit obrir l’accés a la piscina municipal de manera gratuïta i com a mesura excepcional davant “aquesta calor de merda que afecta la ciutat aquests dies.” Des de primera hora del matí ja es pot accedir gratuïtament a la piscina municipal.

La notícia s’ha escampat a tota velocitat i ha arribat a orelles de diverses bandes de jubilats que han acabat liant un bon pollastre a l’entrada de la piscina. El conflicte s’ha produït quan una de les bandes de jubilats anomenada Latin Tossalet Iaios”, ha enviat a 4 dels seus membres a guardar lloc per a la resta d’integrants de la banda, ja que s’han assabentat que l’accés estaria limitat a l’aforament del recinte. La taquillera ha insistit a explicar-los amablement que no era possible guardar lloc a ningú, i els iaios s’han començat a posar agressius. Un dels operaris de manteniment de la piscina, Jordi Matamala, n’ha estat testimoni presencial: “Ha estat molt fort. Un d’ells s’ha excitat tant, que se li ha sortit la dentadura postissa de la boca i tot. Al final hem aconseguit calmar-los amb una mica de menjar gratis. Atrau els jubilats com la mel atrau les mosques.”

La ciutadania en general, ha aplaudit aquesta mesura. Tret d’algun ranciot garrepa que ja havia comprat l’abonament de temporada per a estalviar-se quatre duros, que s’ha cagat en la mare que va parir l’alcaldessa, el regidor d’esports i l’equip de govern en general. Ara mateix també es deu estar cagant en la mare que ens va parir a nosaltres, però la veritat és que ens importa ben poc.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *