Una Casserrenca celebra el dia de la dona treballadora a la Japonesa

DONA-TREBALLADORA
Josefina Escopinya

Josefina Escopinya, natural de Casserres i de 35 anys d’edat, s’ha negat en rodó a descansar en el dia internacional de la dona treballadora.

Ha manifestat que ho fa “per que si no se m’acumula la feina. L’any passat ho vaig voler celebrar i després vaig anar de cul fins a mitjans de juliol. El meu marit, amb la millor de les intencions em va dir que s’ocuparia de tot i el resultat va ser un drama… De bon matí va treure a passejar els nens i va portar els gossos al col·legi. Després em va dir que em portaria l’esmorzar al llit i quan em vaig despertar, havia portat el llit al bar. Més tard va voler fer el dinar i vam acabar tots a l’hospital amb indigestió. A la tarda em va voler fer un massatge per compensar i em va dislocar un braç, i al vespre va voler fer el sopar i va calar foc a la cuina. Sort que ho teníem assegurat… Això del dia de la dona està molt bé, però siguem realistes: es per a solteres i divorciades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *