Una Casserrenca porta 6 mesos dins d’una nevera

NOIA-NEVERA
La Casserrenca Eloïsa Barjaula viu dins d’una nevera.

Eloïsa Barjaula, una veïna de Casserres de 26 anys, porta els sis últims mesos vivint a dins de la nevera del pis que comparteix amb dues amigues al Passeig Bisbe Comelles de Casserres.

Barjaula ha polvoritzat l’anterior rècord del món de permanència dins d’una màquina refrigerant, que ostentava Nanuk Sánchez, un esquimal amb ascendència andalusa, que va passar tres mesos a dins d’una nevera combi l’any 2012, quan va viatjar des d’Alaska a España per a visitar la família i passar l’estiu amb ells.

En declaracions exclusives a Berguedà Online, Barjaula, ha explicat que: “agraeixo molt el premi, però la cosa no va per aquí. Miri, jo em vaig ficar a la nevera perquè vaig molt calenta. Com una moto. Sóc una mica nimfòmana. Si sortís de la nevera, em passaria per la pedra al primer home que trobés, una vegada i una altra fins a deixar-lo sec. Després en buscaria un altre i repetiria el procés. Aquesta seria la meva vida fora d’aquesta nevera, així que no, gràcies. A la nevera hi estic bé. Amb el que ha costat desterrar l’estereotip de ‘a Casserres, putes i verres’, no penso ser jo la que el tregui de la tomba altra vegada.”

Les seves dues companyes de pis s’han mostrat molt orgulloses de la gesta de la seva companya, però preferirien que sortís de la nevera: “Vam fer venir aquests del record Guiness, per a veure si així es donava per satisfeta i ho deixava, però no vol sortir. Admirem molt la seva força de voluntat, però ocupa dos terços de la nevera i d’ençà que hi viu a dins, els cogombres tenen un gust estrany.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *