Una secta satànica s’instal.la a Borredà

 

SECTA-SATANICA
Els Adoradors de la Santissima Trinitat Maligna, durant un sacrifici ritual.

A principis d’aquest més, van marxar les dues últimes Germanes Dominiques que quedaven a La Llar del Pare Coll a Borredà. La Congregació va decidir tancar l’edifici i posar-lo a la venta. Es tancava així una llarga etapa de 30 anys de convivència amb les monges al poble de Borredà. L’ajuntament va negociar amb la congregació de monges la compra de l’edifici per part del consistori, però segons l’alcalde Joan Roma “no ens vam entendre perquè més que les Germanes Dominiques, semblaven de la congregació de la verge garrepa de la pesseta rància. Molt parlar de caritat cristiana, però a l’hora de negociar són més dures que un prestamista jueu del bronx”.

L’edifici ha estat comprat aquesta setmana per els Adoradors de la Santíssima Trinitat Maligna, una secta satànica amb seu a Torredembarra que ja s’ha deixat veure per el poble. El seu líder espiritual Alfred Maligne, ha explicat a Berguedà Online que “al principi a la gent li costarà una mica, però amb el temps ens acceptaran i veuran que no som tant diferents dels catòlics. Nosaltres també adorem una Santíssima Trinitat: Satanas, Satacul i Sataditdelpeu…”

Segons ha explicat Maligne, la secta arriba amb la voluntat d’integrar-se al poble i vol formar part del seu teixit associatiu. Es per això que han ofert la possibilitat de fer servir les seves instal·lacions a les diferents entitats que fins ara les utilitzaven, com per exemple el Grup de Colònies a Borredà. En aquest sentit ha explicat que “Malgrat la mala imatge que té la gent de nosaltres, als satànics ens agrada força la canalla, i no em refereixo a menjar-nos-els. Fins i tot podríem col·laborar organitzant algunes activitats per als nens, com el taller de sacrificis rituals de xais i gallines, o el taller d’escoltar música rock del revés buscant missatges ocults.”

L’alcalde Joan Roma ha explicat que “Potser si que són Satànics, però si hem de tenir una secta, ja m’està bé que siguin aquests. Almenys no donen la tabarra porta per porta com els testimonis de Jehovà.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *