Uns il·luminats “peseteros” copien l’exitós projecte d’Horrorland


A dalt, el que compres a Aliexpress. A baix, el que t’arriba a casa.

La còpia descarada, barroera i amb l’únic objectiu d’omplir-se les butxaques d’euros és una pràctica molt popular a tota la península.

Habitualment, quan un producte o marca és exitós, n’apareixen còpies d’una qualitat força més baixa que intenten aprofitar la tirada del primer per a confondre el públic i omplir-se les butxaques d’euros. És el cas de marques comercials com Abibas, Nuke o Ribuk, que ofereixen sabatilles esportives amb logotips molt semblants als originals, amb la idea d’enganyar a la gent perquè comprin el seu producte pensant que compren l’original.

Horrorland, l’exitós projecte d’Scream Park impulsat per Insomnia Corporation i HorrorBox, ja té la seva copia. Es tracta d’un projecte anomenat “Scream Nights“, que, curiosament, ven el mateix producte que Horrorland i durant els mateixos dies. A la web dels organitzadors, que ni tan sols tenen domini propi, també s’hi pot trobar un room escape sospitosament similar al “Coctel del Doctor”, d’Insomnia Corporation, i fonts properes a Berguedà Online, apunten que molt aviat obriran tres sales més:  El Experimento, Pigsaw i Guija.

De moment de les recentment anunciades “Scream Nights” no n’han ensenyat cap carta. A veure si serà perqué van de farol


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *