Venturós proclamarà avui la república dels Països Berguedans

Montse Venturós podria fotre un cop de puny sobre la taula aquesta mateixa tarda.

L’Alcaldessa de Berga, Montse Venturós, proclamarà aquesta tarda, de forma unilateral, la república independent dels Països Berguedans.

Segons ha pogut saber Berguedà Online, l’equip de govern de la CUP considera que aquesta és l’única via possible després de la demostració de Nigromància feta pel president Carles Puigdemont ahir a la tarda al parlament, ressuscitant a la Puta i la Ramoneta sense pestanyejar.

La DUI Berguedana compta amb el suport de Casserres, que es convertirà en el principal port comercial del nou país, Gironella, que passarà a ser coneguda com “la perla dels països berguedans” i Puig-Reig, que considera que si Casserres hi dóna suport, ells no es poden quedar enrere. La proclamació serà a les 19:30 a la plaça de Sant Pere i està previst celebrar-la brindant amb barreja.

A hores d’ara, Venturós es troba reunida amb els regidors del PDeCAT, que segons hem pogut saber, intenten convèncer l’alcaldessa que un cop proclamada la independència dels Països Berguedans, la suspengui fins que s’aixequi la suspensió de la independència de Catalunya. D’aquesta manera, la independència proclamada avui quedaria suspesa a l’espera que s’aixeques la suspensió de la independència suspesa ahir. Tot plegat, és tan enrevessat i mareja la perdiu de tal manera, que els mateixos regidors han necessitat sis galledes per a vomitar i sis caixes de biodramina; i aquí podria radicar la clau de la victòria: Si arriba a orelles de Mariano Rajoy, podria explotar-li el cap.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *