Willy Fog a Núria Picas: Els Alps en 40 dies? Jo vaig creuar el món en 80

Willy Fog creu que travessar els Alps en 40 dies no és res de l’altre món…

L’esportista berguedana Núria Picas vol batre el rècord de creuar els Alps, des de Viena i fins a Niça, en un màxim de 41 dies. Picas intentarà superar el rècord que van establir quatre alpinistes austríacs l’any 1971.

L’anunci de l’expedició, que començarà el 17 de març i espera concloure abans del 26 d’abril, ha generat una gran expectació entre els aficionats a la muntanya, però no tothom està impressionat. Willy Fog, el conegut personatge de dibuixos animats dels anys 80, assegura que l’anunci de Picas no li ha fet ni fred ni calor: _40 dies per a travessar els Alps? Ui si. Quina proesa. Mare de Déu senyor. Però si jo vaig donar la volta al món en 80! Pffffffff!

Segons Fog, esportistes com Núria Picas o Kilian Jornet, s’estan plantejant “nous reptes” tan sovint, que ja no impressionen a ningú: _Ja ho sabem que estan molt forts. Molt bé. Felicitats macos. Però no cal fer tanta cagarel·la per anar-se’n a pujar muntanyes. Tot i que la culpa no és d’ells, és dels periodistes que de qualsevol cosa en fan una notícia. Cony, que s’esperin que el rècord estigui batut per a escriure una notícia, no? En fi, me’n vaig a casa, a veure la meva sèrie gravada en VHS. que lo meu sí que era un repte de veritat…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *